Premierele acestei săptămâni
Boxtroli Boxtroli - (sua-engl., 2014, f. anim., col.)

De la producătorii foarte interesantului Paranorman, iată încă o animaţie deosebită, numai bună pentru Halloween. Cei din titlu sunt ciudate creaturi în formă de cutie, care trăiesc în subteran.
Hărţi către stele Hărţi către stele - (can.-sua-fra.-ger., 2014, dr., col.)

De la David Cronenberg nimeni nu se aşteaptă la un film cuminte. Povestea de acum, despre o tânără care îşi descoperă potenţialul, are o distribuţie forte - Mia Wasikowska, Julianne Moore.
Alfabet Alfabet - (ger.-a., 2013, f. doc., col.)

Documentar german despre sistemul educaţional modern de pretutindeni, cu exemplificări din câteva zone geografice. Un film despre copii, creativitatea lor, părinţi şi profesori.
Coarne Coarne - (sua-can., 2014, dr., col.)

După ce iubita este ucisă, la un an distanţă, Ig (Daniel Radcliffe) se trezeşte că are pe creştet o pereche de coarne şi darul de a-i face pe cei din jur să-şi mărturisească cele mai ascunse secrete.
Dragoste şi Design Dragoste şi Design - (rom., 2014, f. romant., col.)

Românca Giulia Nahmany are şansa să joace într-o peliculă filmată şi la noi, alături de Jane Seymour, aici şefa unei faimoase reviste de beauty din New York.
Aventură de două nopţi Aventură de două nopţi - (sua, 2014, com. rom., col.)

Urmăreşte trailerul şi nu uita să verifici buletinul meteo de a doua zi, înaintea unei aventuri de o noapte!
John Wick John Wick - (sua, 2014, thrill. acţ., col.)

John Wick este o poveste de răzbunare şi pocăinţă care are loc într-un New York strălucitor, dar imaginar, avându-l în rolul principal pe Keanu Reeves, laureat al World Stunt Award.
Programul zilei
SÂMBĂTĂ (1 noiembrie)
Căutare avansată
Cinematograful
De la ora
Până la ora
Următoarele

LogareTi-ai uitat parola?
Inregistrare user nou